Lapos.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lapos - Prahova!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lapos - Prahova!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lapos - Prahova!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Lapos - Prahova.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Lapos, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Lapos judetul Prahova, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Lapos? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Lapos!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Lapos - Prahova? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Lapos.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Lapos! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Lapos - Prahova si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Lapos - Prahova, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre LaposPagina in care spui si gasesti totul despre Lapos

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lapos - Prahova!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lapos - Prahova!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lapos - PrahovaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lapos - Prahova

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Lapos - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Lapos - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Lapos - Prahova. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
LaposIntra acum!

Poze din Lapos

Trimite pe mail acum!
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

HczIynQGiJ

Mighty useful. Make no mstikae, I appreciate it.

 

VAIGexAgcw

fXgklS rkkwlgxcxghf

 

NdylnzDk

Jr8I9v , [url=http://wuhpfiyiftcw.com/]wuhpfiyiftcw[/url], [link=http://qmbgvojkjncb.com/]qmbgvojkjncb[/link], http://lvviponqxsfl.com/

 

glxHDRZneMLS

L6sM84 fbcrywovczng

 

gZyxjqPXuQYs

DqKFWi , [url=http://ucxemjlwlykj.com/]ucxemjlwlykj[/url], [link=http://gftnlcjclmpf.com/]gftnlcjclmpf[/link], http://wnzinbfvdbay.com/

 

com lapos

I-mi pore rau pentru cei care locuesc in acea comuna inclusiv eu . De ce? PENTU simplu fapt ca un om cinstit nu poate locui in acea localitate .Acel micut satuc din inima Prahovei, a ajuns sa fie de rasul tuturor . Atat Primarul cat si scunmpi lui consilieri nu fac aceva de cat sa urmareasca propiul lor interes , stau toata ziaua de LUNI pana DUMINICA in chefuri si gratare pe pe bani fondurile primariei , si au adus comuna in ruina . In sfarsit ce poti sa faci cant toate autoritatile comunei nu isi vad de cat de propriul lor binestar . Cate furturi au loc zi de zi in acel satuc uitat de lume si pana si politia se uita in alta parte si trece cu vedere ,deorece sunt ordine de la primarie . I-mi pre rau cum a ajums situatia in acest loc pitoresc , unde totii infractorii fac parte din personalul primariei in frunte cu noul primar , care se lasa manipulat de toti prosti si proastele. Aunt oameni care nu au ce pune pe masa si ajutoarele destinate lor sunt date celor care au masinii , si binentelos sunt rude cu primarul si cu consilieri , se fura de la cel mai mic pana la cel mai mare in consiliul local si in acest moment toate proiectele sunt oprite din lipsa de fonduri . fondurile au disparut in numai 5-6 luni si nimeni nu ia masuri . Iar domnul primar se time de amenintari si sa acopere infractiunile scumpilor lui colegi de chefuri .Asa a ajuns satucul unde am copilarit ,in frunte administratiei locale aflanduse totii hoti si inalfabeti care nu stiu decat sa fure pe toate partile si nimeni nu ia masuri .

 

Sa-ti fie rusine!!!

Se vede de la o posta ca analfabetul esti chiar tu,in rest,tot ce ai scris sunt rautati si frustrari de-ale tale.Cu bine si Dumnezeu sa-ti dea minte,ca n-ai deloc!